Watermanweg - Rotterdam
06-40219107
Besteprofielfoto slider1

ZAKELIJK PORTRET, HEADSHOT & LINKEDIN PROFIELFOTO

BESTEPROFIELFOTO

WELKOM BIJ

Besteprofielfoto slider2

WELKOM BIJ

BESTEPROFIELFOTO

LinkedIn, CV, Website, Publicatie

Besteprofielfoto zakelijk portretBesteprofielfoto zakelijk portretBesteprofielfoto profielfoto

10 FEB Save the date!

Verbeter je LINKEDIN Profiel en Start bij JEZELF!

In de afgelopen maand heb je al meerdere tips voorbij zien komen hoe je jouw LinkedIn profiel kan verbeteren. Maar de beste tip dat ben jezelf! Verhoog jouw exposure dan ook met een passende Profielfoto! Ga voor die eerste goede indruk. En voor die nieuwe baan!

Op ZONDAG 10/2 houden wij een LinkedIn ProfielFOTO dag in onze studio in Rotterdam.

Op deze dag kun je voor slechts 60 EURO jouw profielfoto laten maken. En ga je naar huis met twee prachtige foto’s, eentje voor LinkedIn en eentje voor je CV. Zodat je daarna jouw nieuwe baan uit kan kiezen.

Je kan jouw plek hieronder direct on-line reserveren. Daarna ontvang je een bevestiging en advies. De fotoshoot duurt +/- 20 minuten. We starten zoals gewoonlijk met een uitleg. Na de shoot, ontvang je binnen 3 werkdagen een link naar jouw foto’s. Hiermee kun je direct jouw foto’s downloaden.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een e-mail of geef ons een belletje.

Ja, ik kom 10 feb!

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden

%s