Watermanweg - Rotterdam
06-40219107
LinkedIn Profielfoto
Besteprofielfoto
#
Achtergrond naar keuze
#
Aandacht voor en naar jou!
#
Subtiele nabewerking

LinkedIn Profielfoto

Annette Collomb Portretfotograaf

Vergroot jouw exposure!

Ben jij een ondernemer, professional of student? Geef jouw profiel op LinkedIn een boost. Upgrade jouw CV met een professionele foto! Met een goede profielfoto zorg jij voor meer aanzien. Met aantoonbaar meer kans op die nieuwe opdracht!  Als professional wil je toch professioneel en geloofwaardig overkomen? Boek meteen jouw zakelijk portret sessie in de studio!
Mijn specialisatie is portretfotografie. Ik verzorg dan ook graag jouw LinkedIn profielfoto. Jouw zakelijk portret.  In onze studio in Rotterdam. Vanuit een ruime ervaring in het bedrijfsleven. Ik ben een gedreven fotografe, vakkundig opgeleid.

Mijn foto’s kenmerken zich door een open en vriendelijke blik. Die je nieuwsgierig maakt. De achtergrond is rustig, zodat alle aandacht naar jou gaat. Een goede nabewerking maken jouw beeld helemaal af. 100% jij!

Basic of Pro?

Bij Besteprofielfoto kun je kiezen uit 2 pakketten. BASIC en PRO. We starten elke sessie met een korte kennismaking en uitleg. Daarna gaan we aan de slag!

Het BASIC pakket kost 80 euro. De fotosessie duurt ongeveer 20 minuten. Een achtergrondkeuze is inclusief. Net als 2 foto’s in HR resolutie (klein formaat)

Het PRO pakket kost 140 euro. De fotosessie duurt ongeveer 40 minuten. Je hebt hierbij de keuze uit 2 verschillende achtergronden. In dit pakket zijn 4 foto’s in HR resolutie (klein formaat) inclusief. Ook is hier een mogelijkheid voor een kledingwissel. Bedragen zijn excl. BTW.  Levering bestanden t.b.v. prints of prints zijn tegen meerprijs.

Tijdens de fotoshoot word je uiteraard aangestuurd. En krijg je goed advies. De beelden kun je direct terugzien. Na afloop maken wij samen een ruime selectie van de beste foto’s. Deze worden vakkundig geretoucheerd. In een online portal kun je vervolgens jouw selectie aangeven. De meerprijs voor extra foto’s is 15 euro per foto. De geselecteerde foto’s  worden nog een keer extra nagelopen. Hierna worden de definitieve bestanden toegestuurd. 

Personal branding fotografie. 100% jij!
Voor passende beelden die jou en jouw bedrijf verder brengen

Investering

Alle prijzen zijn inclusief studiohuur en excl. BTW.

De foto’s zijn voor gebruik op LinkedIn, CV en Social Media. Ben je niet op zoek naar een zakelijk portret voor LinkedIn. Kijk dan op de pagina Zakelijk fotografie. 

Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van DUPHO van toepassing.

BASIC
€ 80
excl. BTW
Zakelijk Portret
Intake / Advies
fotosessie 20 min
1x achtergrond
Retouche
2 HR foto’s incl.
extra foto € 15
Levering binnen 5 dagen
PRO
€ 140
excl. BTW
Zakelijk Portret
Intake / Advies
fotosessie 40 min
2x achtergrond / Kledingwissel
Retouche
4 HR foto’s incl.
Extra foto € 15
Levering binnen 5 dagen

Online reserveren

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden

Onze werkwijze

in 3 stappen

Voorbespreking

Voorafgaand aan jouw profielfoto fotoshoot ontvang je tips ter voorbereiding. We starten elke sessie met een korte kennismaking en uitleg. Onder het genot van een koffie of thee.

Fotoshoot

Na een korte lichttest, gaan we van start. Tijdens de fotoshoot word je aangestuurd. We maken foto’s vanuit meerdere standpunten. Je kunt meteen het resultaat op het scherm meekijken.

Retouche, selectie, levering

Na afloop maken we samen een eerste selectie. Deze worden vakkundig bewerkt. Via een online portal maak je jouw keuze. Deze foto’s worden extra nagelopen en krijg je digitaal toegestuurd. Klaar voor gebruik!

Wie ben ik?

Ik ben Annette, freelance Portret & Fashion Fotograaf.
Na 20 jaar als financial expert te hebben gewerkt, heb ik in 2018 de stoute schoenen aangetrokken. En ben ik gestart als ondernemer. Met een gedegen fotografie opleiding, een grote dosis enthousiasme en creatief talent, help ik mijn klanten aan beeld dat ze verder brengt. 
Besteprofielfoto is onderdeel van AC-Fotografie. En richt zich op de zakelijke markt.
Sinds november 2018 mag ik de titel BRONS MASTER portretfotograaf voeren.  En begin 2019 ben ik FEP EUROPEAN PHOTOGRAPHER. Dit staat garant voor professionaliteit en een hoge kwaliteit. Een internationale erkenning door een gerenommeerde jury. Meer informatie kun je vinden op de website van Master Photographers Network en Federation of European Photographers.

 

Besteprofielfoto is aangesloten bij Dupho en MPN

 

Dupho logo
AC-Fotografie logo
MPN logo
Ingrid

Ik ben heel blij met de mooie foto’s. Ze passen precies bij mij. De fotograaf is rustig en geeft goede aanwijzigingen. Ook het advies van tevoren is prettig.

Lucie

Thank you very much! The results are awesome, even better that I’ve expected.

Remco

Nog super bedankt voor de perfecte service en dat je tussen je drukke weekend vrij hebt kunnen maken om de foto’s naar mij te mailen, ik kan nu dit weekend mijn cv en LinkedIn verder optimaliseren.

Anton

Annette, ze zien er echt leuk uit! Bedankt voor je hulp hier. Tot de volgende shoot of koffie!

Contact

Studio

Watermanweg 30, Rotterdam, Winkelcentrum Rotterdam Alexandrium

Telefoon

Mobiel: 06 – 40219107

Openingstijden

Ma – Zo

Uitsluitend na afspraak

Contactformulier

Studio Rotterdam

Locatie Besteprofielfoto Google maps

Blijf op de hoogte!

ACF mailing

Wil je geen nieuws of aanbiedingen missen? Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief.