Watermanweg - Rotterdam
06-40219107
Zakelijke Fotografie
Besteprofielfoto
#
Voor elke ondernemer beelden op maat
#
Op een locatie passend bij jouw onderneming
#
Jouw team bijzonder in de spotlights

Zakelijke Fotografie

Jouw visitekaartje

Zakelijke fotografie op locatie. Zet jouw onderneming in de spotlights met een professioneel zakelijk portret.
Hiermee maak je jouw bedrijf persoonlijk. Zodat klanten kunnen zien met wie zij zaken doen.
Ben je werkzaam in de dienstverlenende sector, dan ontkom je er niet aan om jezelf te laten zien. Jouw profiel schept vertrouwen en zorgt voor (h)erkenning. En laat direct een goede indruk achter.
Zakelijke fotografie gebruik je voor zakelijke content, je website en uiteraard social media. Door jouw werkomgeving en interesses mee te nemen in jouw beelden, zorg je voor aantrekkingskracht. En bouw je zo aan een persoonlijke uitstraling van je bedrijf. Met een professioneel zakelijk portfolio steek jij uit boven de rest.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van prachtige portretten en portfolio’s. Met kennis van zaken. En ruime ervaring in het bedrijfsleven. Mijn foto’s zijn krachtig met een zekere mate van rust. De portretten zijn met een open en vriendelijke blik. Die je nieuwsgierig maakt.

Ik kom naar je toe!

Wil je een Zakelijk Portret of Zakelijke fotografie op Locatie? Met mijn mobiele studio is elke locatie mogelijk. Binnen, buiten, ter land, ter zee of in de lucht.

Zet jezelf en jouw team op een eenduidige manier op de foto. En versterk hiermee jouw uitstraling! 

Naast headshot foto’s maak ik ook halftotaal, totaal portretten en omgevingsfoto’s. Actiefoto’s, spontane en gestileerde foto’s. Het beeldformaat pas ik aan, aan de wensen. Tijdens het fotograferen hou ik hier al rekening mee. Zodat de beelden in elk formaat even krachtig zijn. Ook geef ik hierin goed advies. Voorafgaand aan een sessie, vindt er een intake plaats en vertaal ik jouw wensen naar actie.

Wil je naast een Zakelijk Portret, een beeldbank opbouwen? Kijk dan op de pagina Personal Branding

Of ben je juist op zoek naar een goede Profielfoto, voor LinkedIn, Smoelenboek of Medewerkers portfolio? Kijk dan op de pagina Profielfoto

Personal branding fotografie. 100% jij!
Voor passende beelden die jou en jouw bedrijf verder brengen

Investering

Voor zakelijke fotografie kun je kiezen uit 3 pakketten. Small – Medium – Large.   Prijzen zijn incl. retoucheerwerk, gebruik apparatuur en licht. Zet jezelf en jouw team op een eenduidige manier op de foto. En versterk hiermee jouw uitstraling!  Liever maatwerk? Vraag dan vrijblijvende offerte aan!

Elke sessie is inclusief korte intake waarin ik de wensen en mogelijkheden bespreek. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak. Alle foto’s worden vakkundig nabewerkt. Alle prijzen zijn inclusief licentiekosten uitsluitend voor eigen commercieel gebruik. De bestanden worden aangeleverd in web en hoge resolutie. Bedragen zijn excl. BTW.

 

Ook maak ik zakelijk medewerkers portretten voor bedrijven. Voor Medewerkers Portfolio, LinkedIn en Smoelenboek. Binnen een vaste korte tijd maak ik een prachtig portret naar keuze tegen een scherpe lage prijs. Het gaat hier om 1 portret per medewerker naar keuze. De bestanden worden aangeleverd in webresolutie. Bedragen zijn excl. BTW. Hoge resolutie en meer foto’s tegen meerprijs. 

Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van DUPHO van toepassing.

Zakelijke fotografie

Voor Jaarverslagen, Brochures, Social Media, Website, Publicaties.

Locatie
SMALL
€ 250
excl. BTW
Zakelijke Fotografie
Intake / Advies
Basic Retouche
Max 1 uur fotografie
Reiskn € 0,38 p/km
Incl. 5 bestanden
Levering in overleg
Locatie
MEDIUM
€ 475
excl. BTW
Zakelijke Fotografie
Intake / Advies
Basic Retouche
Max 3 uur fotografie
Reiskn € 0,38 p/km
Incl. 15 bestanden
Levering in overleg
Locatie
LARGE
€ 950
excl. BTW
Zakelijke Fotografie
Intake / Advies
Basic Retouche
Max 6 uur fotografie
Reiskn € 0,38 p/km
Incl. 35 bestanden
Levering in overleg

Mijn werkwijze

in 3 stappen

Voorbespreking

Elke Zakelijk Portret fotoshoot start met een intake. Aan de hand van de wensen en advies maak ik een persoonlijk fotografie plan. Op maat.

Fotoshoot

De fotoshoot start met een korte introductie en uitleg. Daarna gaan we gericht aan de slag. Ik volg het hierbij het plan. Tussendoor is er overleg.

Retouche, selectie, levering

Ik verzorg een selectie foto’s met basisbewerking. Je kunt hierna een keuze maken. Deze worden extra nagelopen en verzonden.

Wie ben ik ?

Ik ben Annette, freelance Portret & Fashion Fotograaf.

Na 20 jaar als financial expert te hebben gewerkt, heb ik in 2018 de stoute schoenen aangetrokken. En ben ik gestart als ondernemer. Met een gedegen fotografie opleiding, een grote dosis enthousiasme en creatief talent, help ik mijn klanten aan beeld dat ze verder brengt. 

Besteprofielfoto is onderdeel van AC-Fotografie. En richt zich op de zakelijke markt.

Sinds november 2018 mag ik de titel BRONS MASTER portretfotograaf voeren.  En begin 2019 ben ik FEP EUROPEAN PHOTOGRAPHER. Dit staat garant voor professionaliteit en een hoge kwaliteit. Een internationale erkenning door een gerenommeerde jury. Meer informatie kun je vinden op de website van Master Photographers Network en Federation of European Photographers
Besteprofielfoto is aangesloten bij Dupho, FEP en MPN
Dupho logo
AC-Fotografie logo
MPN logo
Ingrid

Ik ben heel blij met de mooie foto’s. Ze passen precies bij mij. De fotograaf is rustig en geeft goede aanwijzigingen. Ook het advies van tevoren is prettig.

Linda

De fotograaf is erg flexibel en denkt mee. De foto’s zijn prachtig geworden.

Hans

Ik ben zeer tevreden met mijn foto’s. De sfeer was relaxed. De fotograaf neemt de tijd. Een aanrader.

Jan-Gerard
Alles is goed binnengekomen en het ziet er goed uit. Fantastisch.
Wie weet tot snel een keer weer.
Remco

Nog super bedankt voor de perfecte service en dat je tussen je drukke weekend vrij hebt kunnen maken om de foto’s naar mij te mailen, ik kan nu dit weekend mijn cv en LinkedIn verder optimaliseren.

Anton

Annette, ze zien er echt leuk uit! Bedankt voor je hulp hier. Tot de volgende shoot of koffie!

Contact

Studio

Standplaats: Rotterdam

Werkgebied: Zuid Holland

Telefoon

Mobiel: 06 – 40219107

Openingstijden

Uitsluitend na afspraak

Contactformulier

Blijf op de hoogte !

ACF mailing

Wil je geen nieuws of aanbiedingen missen? Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief.